Onze Service

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
jquery sliders by WOWSlider.com v5.3

 

Bij Dennis auto’s draait alles om continuïteit: continuïteit in materiële duurzaamheid en menselijke relaties. Dat betekent hoog scoren met degelijkheid in voor- en nazorg; een vakkundige technische begeleiding volgens een doordacht plan.De kwaliteit van materiaal en mensen is hierom professioneel ingericht om uw auto in een optimale conditie te houden. Om de kwaliteit te borgen wordt de werkplaats op machinaal en theoretisch gebied up-to-date gehouden met de nieuwste technische ontwikkelingen, opleidingen en cursussen. De volgende specialisaties kunnen u daarom bij Dennis auto’s conform uw hoogste eisen op afroep van dienst zijn:

 1. Reparatie en onderhoud aan alle merken personenauto’s en lichte bedrijfswagen
 2. APK-keuringen personenauto’s en lichte bedrijfswagens: benzine, lpg en diesel
 3. Schadereparatie, inclusief de complete schade-afhandeling
 4. Uitdeuken zonder spuiten, kleine deukjes en hagelschade
 5. Glasservice, ruitreparatie, wegwerken van sterretjes en vervanging van ruiten
 6. Inbouwen van accessoires, navigatiesystemen, alarminstallaties, audio-apparatuur etc.
 7. Airco onderhoud en reparatie
 8. Levering startmotoren en dynamo’s voor de meeste merken en modellen, nieuw of fabrieksrevisie
 9. Banden en velgen of opslag winterbanden
 10. Uitlezen storingen codes

Helaas is pech onderweg nooit helemaal uit te sluiten. Ook dan kunt u bij ons terecht! Wij halen auto’s op door heel Nederland.

FINANCIERING

Verder bieden wij u ook de mogelijkheid om een occasion te financieren. Steeds meer mensen kiezen er voor om het spaargeld als reserve achter de hand te houden en geven er de voorkeur aan om de koopprijs of een deel ervan te lenen. Dennis auto’s informeert u graag over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

VERZEKERING

Gemak dient de mens en hoe handig is het dat u zelfs voor een autoverzekering niet meer hoeft te shoppen. Hebt u een auto gekocht bij Dennis auto’s? Sluit dan direct een voordelige verzekering af. Zo weet u zeker dat u ons terrein verzekerd verlaat met uw nieuwe occasion en dat u goed verzekerd bent.
Dat noemen we ‚Zorgeloos rijden’.

GARANTIE

Bij aankoop van een occasion heeft u de mogelijkheid om een van onze garantiepakketten te kiezen. Deze kunt u tegen een meerprijs afsluiten voor een periode van 6, 12 of 24 maanden.

AANKOOPKEURING

DEKRA aankoopkeuring is toegestaan.
De kosten hiervan bedragen 295,- euro voor een tweewielaangedreven auto en  395,- euro voor een vierwielaangedreven auto. Eventueel andere wensen en/of vragen worden met u doorgenomen en op de koopovereenkomst vermeld, zodat u als klant zeker bent van een goede afwikkeling.